Nalox behandler negler rammet av soppinfeksjon eller psoriasis

Nalox behandler negler som er rammet av en soppinfeksjon (onykomykose) eller psoriasis, og forbedrer utseende til misfargede og deformerte negler. Det er klinisk bevist at Nalox har effekt på soppinfiserte negler, at den reduserer misfarginger på neglen og forbedrer dens utseende.

ny-og-forbedret-formulering-Nalox

Nalox har en fysisk antifungal effekt som dreper soppcellene som vanligvis forårsaker neglesoppinfeksjon. Samtidig som den dreper soppen, har Nalox også en keratolytisk effekt som forsiktig mykgjør neglens øverste lag og fjerner ødelagt neglevev, og som dermed skaper en glattere og mindre tykk negl og som fjerner misfarging.

Nalox øker hydreringen, glatter forsiktig ut negleplatens ytre lag, forandrer neglens mikromiljø og forbedrer negleoverflatens helhet. Ved å binde fuktighet i neglen, skaper Nalox en sterkere og mer funksjonell negleoverflate og holder neglen i god stand.

Behandling med Nalox krever ikke en diagnose fra lege på forhånd. Nalox er et medisinsk middel mot neglesopp som kjøpes i apotek uten resept.

Nalox har en trippelvirkende formel

  1. Nalox har en fysisk antifungal effekt som dreper soppen som vanligvis forårsaker negleinfeksjonen
  2. Den keratolytiske effekten mykgjør neglens øverste lag og fjerner dermed misfarginger
  3. Ødelagt neglevev blir også skånsomt fjernet ved hjelp av den keratolytiske effekten. Dette skaper en glattere og mindre tykk negl. Ved å binde fuktighet i neglen, gir også Nalox en sterkere og mer funksjonell negleoverflate.

Nalox er klinisk bevist

Det er klinisk bevist at Nalox har effekt på soppinfiserte negler, at den reduserer misfarginger på neglen samt forbedrer dens utseende.

Å behandle neglesopp krever tålmodighet, men med Nalox kan de første resultatene av behandlingen ofte sees relativt raskt. En studie viser at de fleste som benyttet Nalox så forbedringer i neglen allerede etter 2 uker og 92% så resultater etter åtte uker.*

Neglene-for-og-etter-behandling-med-Nalox

 

Bildeeksempler. Resultater av behandlingen er individuell.

* JCDSA Faergemann et al. 2011: Vol 1 No 3; 59-63

Naloxpakken-og-fobedret-formulering

Neglesopp hos idrettsutøvere

Så mange som åtte av ti idrettsutøvere er rammet av neglesopp. Hva er risikofaktorene blant idrettsutøvere?

Neglepsoriasis – finn ut mer

Hva er neglepsoriasis og hvordan får jeg kontroll på sykdommen?

Hvor kan jeg kjøpe Nalox?

Nalox er tilgjengelig i ditt lokale apotek. Du kan også kjøpe Nalox på nettet.

Nalox – Trippelvirkende neglesoppbehandling

Nalox behandler neglesopp, reduserer misfarginger og glatter ut neglens ytre lag.

Les om Nalox
Nalox produktbilde