Hvordan virker Nalox?

Nalox endrer neglens mikromiljø gjennom en patentert, trippelvirkende formel. På denne måten blir soppangrepet bekjempet og avverget, misfargingen fjernet og neglens utseende forbedret.

ben-og-fotter

Det er klinisk bevist at Nalox har effekt på soppinfiserte negler. Dens fysiske antifungale effekt dreper soppen som vanligvis forårsaker negleinfeksjon.

Nalox har en keratolytisk effekt, noe som ligner på en skånsom kjemisk peeling. Ved å mykgjøre og forsiktig løsne det ødelagte laget av neglen, gir Nalox en glattere overflate, reduserer misfarginger og forbedrer neglens utseende.

Nalox-med-trippel-effekt

En vanlig grunn til at neglen ser udelikat, deformert eller misfarget ut, er at den er altfor tørr. En tørr negl kan brekke, flasse og ofte få en gulaktig farge. Nalox tilsetter og binder fuktighet i neglen, hvilket gjenoppretter fuktighetsbalansen. Dette har effekt på neglens tilstand og gir den et sunnere utseende.

Nalox har en fysisk antifungal effekt som dreper soppen som vanligvis forårsaker negleinfeksjon. Nalox har en patentert komposisjon bestående av propylenglykol, urea og melkesyre. Ingrediensene i Nalox er GRAS-listede sammensetninger (General Regarded as Safe by FDA) og fullstendig biologisk nedbrytbare. Produktet er uten konserveringsmidler og parfyme. 

Neglesopp hos idrettsutøvere

Så mange som åtte av ti idrettsutøvere er rammet av neglesopp. Hva er risikofaktorene blant idrettsutøvere?

Neglepsoriasis – finn ut mer

Hva er neglepsoriasis og hvordan får jeg kontroll på sykdommen?

Hvor kan jeg kjøpe Nalox?

Nalox er tilgjengelig i ditt lokale apotek. Du kan også kjøpe Nalox på nettet.

Nalox – Trippelvirkende neglesoppbehandling

Nalox behandler neglesopp, reduserer misfarginger og glatter ut neglens ytre lag.

Les om Nalox
Nalox produktbilde